Sæson 2021 – ingen reception, men stadig fantastisk

Rønne Strand camping har været under stor forandring op til sæson 2020. Dog er både hyggen og stilheden på pladsen stadig helt intakt. Og med naturen og den skønne strand lige uden for døren – samt Bornholms mange attraktioner inden for kort køreafstand,  ja så er Rønne Strand Camping stadig en af landets mest velbeliggende og attraktive campingpladser.

Pladsen er nu automatiseret – hvad betyder det?  Det betyder, at der ikke er nogen reception. Der vil være opsyn på pladsen hele døgnet, og selvfølgelig høj standard af rengøring i vores servicebygninger.

Booking kan således nu ske ved at sende en mail til info@nordskoven.dk – eller endnu nemmere via vores  Onlinebooking her på hjemmesiden. Det er også muligt at booke ved ankomst til pladsen ved vores “Selvbetjenings Check In”, som I finder ved servicebygningen. Der kommer meget mere info omkring “Selvbetjenings Check In” her på siden.

Nyttig information

Åbningstider

Campingpladsen har i 2020 åbent fra den 01. maj til 30. september.

Ankomst

Har I booket jeres plads hjemmefra inden ankomst via vores Onlinebooking på vores hjemmeside, skal I ved ankomst tjekke ind på vores Selvbetjenings Check In som I finder ved ankomst til pladsen. I skal her blot indtaste jeres kundenummer, samt reservationsnummer. Herefter får i en bekræftelse ud, hvorpå der står en kode som i skal bruge ved adgangsbommen, samt til adgang i Servicebygningen og til brug i brusebadene.

Hvis I ikke har booket på forhånd via vores hjemmeside, sker indtjekning nemt på vores Selvbetjenings Check In stander. (Mere info og guide herom følger senere)

Campingplads:

Check In kan ske fra kl. 12:00 og til kl. 23:00 på ankomstdagen. Det er IKKE muligt at check in før  kl. 12.00!

Hytter:

Check-in kan ske fra kl. 15:00 og til kl. 23:00 på ankomstdagen. Det er  IKKE muligt at check in før kl. 15.00!

Afregning & afrejsetidspunkt campingpladsen:

Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 12.00. Hvis pladsen er ledig, og I ønsker at forlænge jeres ophold, sker dette nemt på vores Selvbetjenings Check In stander.

Check ud sker automatisk kl. 12:00, hvorefter adgangskoder bliver nulstillet.

Afregning & afrejsetidspunkt hytter:

Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 11.00. Hvis hytten er ledig, og I ønsker at forlænge jeres ophold, sker dette nemt på vores Selvbetjenings Check In stander.

Check ud sker automatisk kl. 11:00, hvorefter adgangskoder bliver nulstillet.

Hund:

Hunde er velkomne, men skal holdes i snor, også ved campingvognen. Hunden skal luftes udenfor pladsen (ikke på boldbanen).

Affald:

Affald skal sorteres og afleveres i de opstillede containere. Benyt venligst flaskecontaineren og placer pap og karton i papcontaineren.

OBS! Affaldspladsen må kun benyttes til almindeligt husholdningsaffald, alt andet storskrald SKAL afleveres på Rønnes genbrugsplads.

Spildevand:

skal altid tømmes i kemitoilettet. Udledning direkte i jorden er forbudt.

Servicebygningen:

Servicebygningen er åben hele døgnet.

Al leg i servicebygningen er forbudt. Rygning er IKKE tilladt i nogen af vores bygninger, heller ikke i grillhytten. Aflever venligst de fælles faciliteter i samme stand, som du selv ønsker at modtage dem.

Vaskemaskine og Tørretumbler:

Pris kr. 40,- pr. vask, pris kr. 20 pr. tørring. I kan købe kode til vaskemaskine og tørretumbler via vores Selvbetjenings Check-in.

Biler:

Der må kun være én bil pr. enhed på pladsen. Derudover henviser vi til vores P-Plads udenfor pladsen. Motorkørsel på pladsen bør indskrænkes til et minimum og må ikke finde sted mellem kl. 23.00 – 7.00.

Bommen:

Bommen er altid åben for udkørsel og fra kl. 07.00 – 23.00 for indkørsel, udenfor dette tidsrum er bilkørsel på pladsen ikke tilladt.

Gæster:

Gæster er velkomne, men det er dit ansvar som campist, at de følger pladsens regler. Ankommer dine gæster i bil, skal de anvende gæsteparkeringspladsen udenfor pladsen.

Gæster skal forlade pladsen senest kl. 23.00.

Støj:

Vis hensyn: Tænk på naboerne, undgå støj. Skru ned for radio og fjernsyn. Der skal være nattero mellem kl. 23.00 og kl. 07.00.

Brandsikkerhed – Vigtigt for alles sikkerhed!

Der SKAL være minimum 3 meters afstand mellem campingvogne/telte. Dette gælder også for opbevaringstelte, annexer og læsejl.

Check venligst denne afstand nøje, inden du etablerer dig. Lejrchefen har pligt til at bede dig flytte, hvis afstanden ikke er overholdt.

Vigtigt telefonnummer

Uden for åbningstid kan lejrchefen altid kontaktes på følgende nød telefon.: +45 40 10 10 65

This post is also available in: EnglishGerman