CompanyCamp

Er I på udkig efter et alternativ til de traditionelle konferencelokaler, når I skal samles næste gang i jeres virksomhed? Og leder I efter en mulighed for at være sammen på en fleksibel måde med mindre grupper, der kan slås sammen til større alt efter de til enhver tid gældende forsamlingsanbefalinger, så tilbyder Nordskoven Strand Camping en unik mulighed for netop dette.

I har mulighed for at få jeres helt egen lejr i en kombination af hytter, egne telte eller vores lækre veludstyrede glampingtelte med komfortable senge og bløder puder.

Strategiseminaret og andre fælles samlinger kan afholdes i et af vores helt store TenTipi telte med plads til op til 60 personer. Teambuilding eventen kan blandt andet indeholde selvbygning af lejr, lave mad over bål, og selvfølgelig ligger strand, skov og klipper lige ved siden af til diverse aktiviteter.

Vi har mulighed for at skrue den geniale ramme sammen til jer, uanset om I er en mindre gruppe, der skal have jeres helt eget hjørne i skovbrynet eller om I er +500 personer, som vil have jeres egne unikke rammer. Vi skaber rammerne og hjælper jer med et program.

Vil I høre mere, så kontakt os på:

info@nordskoven.dk eller ring 40203068

This post is also available in: English German