Der er tændt op for udendørs stimulering af sanserne på Nordskoven og alle er velkomne indenfor på pladsen når musikken spiller, saunagusen varmer og øllet skal smages.

Pinsen bliver en helt lille kavalkade af nydelse på campingpladsen i Nordskoven fortæller Henrik Olsen, der nyder at sæsonen nu for alvor åbner op for alt det nye og sjove. Vi åbner lørdag eftermiddag for Sam´s bar – vores nye udendørs-bar i hesteskoen – til tonerne af hyggelig jazz og knitrende bål.
Om aftenen kan man glæde sig til saunagus i vores nye saunatelt, hvor gusmester Mie fører os igennem tre gus med dejlige forfriskninger i pauserne. 50 meter fra sauna-teltet lokker Østersøen med det kolde gys.

Far´s dag med Hot-Yoga og Ølsmagning i Nordskoven

Søndag er også en sand fryd for sanserne, hvor eftermiddagen byder på Hot-Yoga i selskab med Marcello, vores amerikanske yoga og mindfullness mester. Han tager jer i hånden fra kl. 16.00 med base i saunateltet og fører jer igennem en sand pleje af krop og sjæl – lige noget for en alt for travl farmand J

Om aftenen kl. 19.00 er der ølsmagning i hesteskoen, hvor Johnny fra Small-Batch fører gæsterne igennem en nydelse af en række dejlige produkter fra det lokale bryggeri i Rønne.

FORUDBESTIL GUS OG HOT-YOGA PÅ 4020 3068

Så kig forbi Nordskoven – også i Pinsen

Følg @nordskoven på Instagram