I maj måned kan du i Nordskovens hestesko høre Caleido give jazz koncert med lækre toner og knitrende bål. Datoen meldes ud meget snart, men rammen for aftenen bliver en start på hyggen fra kl. 17.00 med bål og vi tilbereder bålmad for alle også for vegetarer. Pris kr. 200,- inkl. middag og koncert (Børn under 12 er halv pris)

Om Caleido

Caleido er jazzet pop og lyden af den ungdommelige følsomhed, der møder nattens intensitet, hvor det melankolske clasher med det håbefulde. Det er mødet mellem det skrøbelige individ, og følelsen af at være en del af en kaotisk storbys-symbiose. Med et lydunivers, der befinder sig midt imellem pop, jazz og soul, skaber Caleido et nyt bud på, hvordan ærlige tekster og popmelodier kan blandes med neosoulens jazzede detaljer. Caleido består af Dagmar Barrett på vokal, Tim Som på bas, Laurits Ringgaard på trommer, Signe Jacobsen på klaver og Nikolaj Hendriksen på guitar.

Med Dagmar Barretts inderlige vokal, bliver man ført ind i et helt særligt univers, der understøttes af en bred harmonisk palette.

Inspirationskilderne er mange og spænder over mange genrer, hvilket netop er det, der skaber den distinkte lyd. Det kommer især til udtryk når Caleido spiller live, hvor improvisationselementer og kommunikationen mellem musikerne giver koncerten en særligt dynamisk lyd.

Følg @nordskoven på Instagram