Glæd dig – vi åbner den 30.4.2021

Vi kan næsten ikke vente! Det er lige om lidt, at Nordskoven Strand Camping åbner for sæson 2021. Vi er så klar til at få gæster.

Vi holder naturligvis alle restriktioner fra myndighederne i forhold til Covid-19. Heldigvis har vi masser af plads og vi ved, at der er god plads til alle. Så god afstand, afspritning og mundbind er pt. påkrævet, når du færdes indendørs hos os. Udendørs holder vi god afstand.

Vi har et godt tilbud til dig og din familie i pinsen 2021, læs mere her https://nordskoven.dk/pinsetilbud/

Det er ”Vilde dage” for alle deltagere 🙂 Det skal nok blive sjovt og bare tophyggeligt at være på tur sammen. Vi har sat et program sammen over to dage, hvor vi kommer ud i naturen og oplever det vilde Bornholm. Vi sørger for at møde alles ønsker til aktivitetsniveau, så er du på ”kaffeholdet” er der en gruppe for dig. Er du mere ambitiøs, kan du komme på ”superteamet” eller kør fuld gas på ”sprintteamet”. Vi har alle typer af ruter, aktiviteter til fods eller på cykel, så vi kan sagtens holde jer alle godt i gang ude i det vilde Bornholm 🙂

Vi glæder os så meget til den nye sæson. Book endelig på www.nordskoven.dk

Ring eller send os en mail, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at du og din familie får det dejligste ophold.

Vi ses 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar