Vores hytter

Vi har i alt 28 hytter på pladsen, der fordeler sig over 5 forskellige typer. Fælles for dem alle er en placering i hyggelige omgivelser med høje træer og plads omkring hytten. Nordskovens hytter er en god, fast ramme for dage ude i den dejlige Bornholmske natur – også hvis solen skulle gemme sig. Alle hytter har el-varme, faste senge og dyner/puder. Du kan selv medbringe linned, eller leje en linnedpakke hos os.

For oversigt og priser – se nederst på siden.

Generelt

Afrejse senest kl. 10:00 og ankomst fra kl. 16:00. Men du er altid velkommen på pladsen fra kl. 13:00. Er hytten klar, får du den før, men vi lover ikke noget.

Linned pakke inkl. håndklæde kan lejes ved booking eller i receptionen

Slutrengøring er obligatorisk og er indeholdt i prisen. Således sikrer vi, at det er os der har ansvaret for at du overtager en hytte, som er i orden og ren.

Fyr hytten med plads til 2 personer – Lille og hyggelig

Fyrhytten er en lille hyggelig ramme for 2 personer på tur. Den er indrettet med 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen som dobbeltseng med dyner og hovedpuder, spisebord, kaffemaskine, elkoger og mindre sortiment af køkkenudstyr og service. Der er ikke vand i hytten, men drikkevand er tæt på hytterne. Der er el-varme i hytten.

Aske hytten med god plads og køkken til 2 personer

Askehytten er en lidt større hytte for 2 personer. Der er indlagt vand, samt et lille køkken i hytten. Den er indrettet med dobbeltseng/2 enkeltsenge med dyner og hovedpuder, spisebord, kaffemaskine, elkoger og mindre sortiment af køkkenudstyr og service. Der er el-varme i hytten.

Gran hytten er familiehytten med plads til 4 personer

Granhytten er ét stort rum, indrettet så der er både soveplads og spiseplads for fire personer. Den er udstyret med vand og en lille køkken-ø i hytten med køle-/fryseskab og 2 kogeplader. Hytten er indrettet med køjesenge til fire personer, og der er dyner og hovedpuder, spisebord, kaffemaskine, elkoger og mindre sortiment af køkkenudstyr og service til 4 personer. Der er el-varme i hytten.

Birke hytten er en stor familie hytte med plads til 6 personer

Hytten er inddelt i et lille soveværelse med en dobbeltseng. I forbindelse med stue-køkkenafdelingn er der en soveafdeling med 2 x 2-pers. køjesenge. Hytten har koldt og varmt vand i køkkenet, som også har køleskab og 2 kogeplader. Hytten har dyner og hovedpuder, spisebord, kaffemaskine, elkoger og mindre sortiment af køkkenudstyr og service til 6 personer. Der er el-varme i hytten.

Hassel hytten er en stor-familiehytte med toilet og bad til 6 personer

Hytten er vores største hytte. Den er inddelt i et soveværelse med en dobbeltseng og en enkelt, hævet  køjeseng. Det ekstra soverum har to enkelt senge og en køjeseng. Der er særskilt køkkenafsnit med koldt og varmt vand, køleskab, mikrobølgeovn og kogeplader. Hytten har toilet og bruseniche. Der er dyner og hovedpuder, spisebord, kaffemaskine, elkoger og mindre sortiment af køkkenudstyr og service til 6 personer. Der er el-varme i hytten.

Lavsæson: 29. april til 23. juni og 15. august til 10. oktober

Højsæson: 24. juli til 14. august. Priserne i højsæson kan variere.

Askehytten
2 personer
Fyr hytten
2 personer
Granhytten
4 personer
Birkehytten
2 soverum, 6 pers.
Hasselhytten
m/toilet & bad, 6 pers.
Lavsæson:
dag 500,-

Højsæson:
dag 650,- til 750,-

Obligatorisk slutrengøring kr. 250,- hvis der medbringes husdyr er
merpris kr. 100,-

Lavsæson:
dag 450,-

Højsæson:
dag 600,- til 650,-

Obligatorisk slutrengøring kr. 200,- hvis der medbringes husdyr
merpris kr. 100,-

Lavsæson:
dag 600,-

Højsæson:
dag 800,- til 900,-

Obligatorisk slutrengøring kr. 275,- hvis der medbringes husdyr
merpris kr. 100,-

Lavsæson:
dag 700,-

Højsæson:
dag 950,- til 1.000,-

Obligatorisk slutrengøring kr. 300,- hvis der medbringes husdyr
merpris kr. 100,-

Lavsæson:
dag 900,-

Højsæson:
dag 1.000,- til 1.250,-

Obligatorisk slutrengøring kr. 350,- hvis der medbringes husdyr
merpris kr. 100,-

This post is also available in: English German