Sæson 2022

Nordskoven Strand Camping var under store forandringer i sidste sæson. I 2022 fortsætter vi med at opdatere og forbedre pladsen. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Naturen, hyggen og stilheden på pladsen i fokus. Med skoven og den skønne strand lige uden for døren – samt Bornholms mange attraktioner inden for kort køreafstand,  ja så er Nordskoven Strand Camping en af landets mest velbeliggende og attraktive campingpladser.

Booking er nemt via onlinebooking. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, skriver du til os på til info@nordskoven.dk – eller du kan ringe på 40203068. Det er også muligt at booke ved ankomst til pladsen i receptionen eller uden for åbningstiden via vores hjemmeside og onlinebooking.

Nyttig information

Åbningstider

Campingpladsen har i 2022 åbent fra den 29. april til 10. oktober.

Ankomst

Meld jeres ankomst i receptionen, så vil vi hjælpe dig med check-ind og med at finde jeres plads. Her kan vi også hjælpe med at planlægge dit ophold på Bornholm.

Kommer du uden for vores åbningstid kan du tjekke ind via cWallet. Har du ingen reservation, kan du booke direkte på vores hjemmeside, via din mobil. Der vil være information ved receptionen.

Ved check-ind får I en kode som skal bruge ved adgangsbommen, samt til adgang i Servicebygningen og til brug i brusebadene.

Check-ind for camping kan ske før kl. 12:00 og efter 14:00 men inden kl. 20:30 på ankomstdagen, med mindre andet er aftalt. For hytter og glamping telte er check-ind først fra kl. 15:00

Afregning & afrejsetidspunkt:

Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 11:00 for camping, hytter og glamping telte. Hvis pladsen eller hytten er ledig, og I ønsker at forlænge jeres ophold, henvender I jer bare i receptionen.

Check-ud sker automatisk ved senest check-ud, hvorefter adgangskoder bliver nulstillet.

Hund:

Hunde er velkomne, men skal holdes i snor, også ved campingvognen. Hunden skal luftes udenfor pladsen (ikke på boldbanen). Hunde skal bookes og der er et gebyr.

Affald:

Affald skal sorteres og afleveres i de opstillede containere. Benyt venligst flaskecontaineren og placer pap og karton i papcontaineren.

OBS! Affaldspladsen må kun benyttes til almindeligt husholdningsaffald, alt andet storskrald SKAL afleveres på Rønnes genbrugsplads.

Spildevand:

Skal altid tømmes i kemitoilettet. Udledning direkte i jorden er forbudt.

Servicebygningen:

Servicebygningen er åben hele døgnet.

Al leg i servicebygningen er forbudt. Rygning er IKKE tilladt i nogen af vores bygninger, heller ikke i grillhytten. Aflever venligst de fælles faciliteter i samme stand, som du selv ønsker at modtage dem.

Vaskemaskine og Tørretumbler:

Pris kr. 40,- pr. vask, pris kr. 20 pr. tørring. I kan købe kode til vaskemaskine og tørretumbler via vores Selvbetjenings Check-in.

Biler:

Der må kun være én bil pr. enhed på pladsen. Derudover henviser vi til vores P-Plads udenfor pladsen. Motorkørsel på pladsen bør indskrænkes til et minimum og må ikke finde sted mellem kl. 23.00 – 7.00.

Bommen:

Bommen er altid åben for udkørsel og fra kl. 07.00 – 23.00 for indkørsel, udenfor dette tidsrum er bilkørsel på pladsen ikke tilladt.

Gæster:

Gæster er velkomne, men det er dit ansvar som campist, at de følger pladsens regler. Ankommer dine gæster i bil, skal de anvende gæsteparkeringspladsen udenfor pladsen.

Gæster skal forlade pladsen senest kl. 23.00.

Støj:

Vis hensyn: Tænk på naboerne, undgå støj. Skru ned for radio og fjernsyn. Der skal være nattero mellem kl. 23.00 og kl. 07.00.

Brandsikkerhed – Vigtigt for alles sikkerhed!

Der SKAL være minimum 3 meters afstand mellem campingvogne/telte. Dette gælder også for opbevaringstelte, fortelt og læsejl.

Check venligst denne afstand nøje, inden du etablerer dig. Lejrchefen har pligt til at bede dig flytte, hvis afstanden ikke er overholdt.

Vigtigt telefonnummer

Uden for åbningstid kan lejrchefen altid kontaktes på følgende nød telefon.: +45 40 20 30 68

This post is also available in: English German