Nye ejere på Nordskoven Strand Camping

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi er de nye ejere af Nordskoven Strand Camping. Vi er fem ildsjæle med stor lyst til at skabe en unik og anderledes campingplads med fokus på naturen og oplevelser.

Vi har alle stor kærlighed til Bornholm, det frie liv og vi er alle store livsnydere. Vi glæder os så meget til at dele dejlige outdoor oplevelser med jer alle på vores smukke område.

Lige nu handler det om at blive klar til den nye sæson. Der bliver malet, pudset og plejet på hele pladsen, så vi er klar til åbningsdagen.

Den daglige drift varetages af Henrik Bjørn Olsen. Det nye er blandt andet, at der kommer bemandet reception på campingpladsen og flere aktiviteter, som man kan tilmelde sig, når man bor på pladsen. Vi åbner en fin café, der er mulighed for køb af morgenmad, vi tilbyder mad over bål og over sommeren vil der også blive budt ind til events om aftenen – både for beboere og folk i vores lokalområde. Vi arbejder på at forbedre vores faciliteter på pladsen, fx hytter, fælleskøkken, badeforhold og så er sandstranden jo lige ved siden af – helt som den plejer at være 🙂

Vi ser frem til at se jer på Nordskoven Strand Camping – book endelig et ophold hos os med det samme på www.nordskoven.dk – der mulighed for overnatning i hytter og i glamping telte … eller du tager bare telt eller campingvogn med, som du plejer 🙂

Vi glæder os til at se dig hos os 🙂

 

Henrik Bjørn Olsen

Mette Skøt

Thomas Grosbøll-Touborg

Frank Trend Poulsen

Lars Kirkegård

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar