Nørre Gymnasiums kor er et frivilligt men ambitiøst blandet kor på godt 60 sangere, der årligt deltager i mange musikalske projekter, fra deltagelse i skolens store teaterkoncerter og musicals til andre mere traditionelle koncerter på skolen og i københavnske kirker. Korets repertoire er alsidigt, fra klassiske korværker til aktuelle og klassiske pop hits. Koret arbejder både a cappella og med klaverakkompagnement, og satserne er langt overvejende arrangeret af korets ledere Thomas Hammer og Thomas Lynnerup Jakobsen.

I forbindelse med korets årlige koncertrejse, hvor der tidligere har besøgt både Dublin og Galway, Berlin flere gange, besøger de i år Bornholm, hvor de bor på Nordskoven. I foråret 2019 besøgte de Sydsverige, hvor koret blandt andet havde et samarbejde med Academy of Music and Business, et ambitiøst musikgymnasium grundlagt af popkomponisten Andreas Karlsson.

I forbindelse med besøget på Bornholm bliver det til hele 6 koncerter, hvoraf den ene bliver d. 28.4. på Nordskoven. Alle er velkomne, der fri entré, bål og hygge i hesteskoen som en dejlig markering af starten på sæson 2022.