Vi har brugt en masse krudt på at etablere vores nye reception og café. Det betyder meget for os, at kunne give jer en personlig betjening og at det er nemt at få information og hjælp.

Café Nordskoven har sin helt egen personlighed. Ligetil, med en uhøjtidelig stemning og med ambitioner om kvalitet og selvfølgelig fokus på lokale produkter fra Bornholm. Vi har udeservering i eftermiddags- og aftensolen på terrassen og indenfor enkelte pladser i hyggelige og uformelle rammer. Du er selvfølgelig også velkommen til at gribe din kop og finde en plads rundt om et vores lejrbål, som vi typisk har tændt hver aften inde i vores gård. 

Caféen byder altid på god kaffe, iskolde øl, et godt glas vin, og så selvfølgelig de helt gode is fra Bornholms Ismejeri eller fra Nordikos.  

I højsæsonen vil du hver dag kunne købe morgenbrød til at tage med tilbage til dit telt eller din hytte, eller du kan vælge at indtage Nordskovens Lille Morgenmad i caféen. 

Om eftermiddagen har vi tit kage til kaffen, og du har også mulighed for at lave dine egne pandekager over bålet, eller måske poppe egne popcorn – vi hjælper med bål og grej, og du klarer resten. 

Nogle aftener hver uge fyrer vi op i vores stenovn og bager lækre pizzaer, som kan købes i caféen ‘to stay’ eller ‘to go’. 

 Udover mad og drikke, er det også i caféen, at du kan leje cykler – og på sigt også en havkajak. Følg med, vi laver hele tiden nye ting…. 🙂