Vi har plads til alle

Nordskoven er for Jer, der kommer til Bornholm for at få camp-oplevelser kombineret med en aktiv nydelsesferie med og i naturen. Søger I et sted, der sætter samvær og nærvær højt, så har I ramt plet. Vi er kort sagt en camp for familier, for par og for vennegrupper og virksomheder, der har brug for en bekvem base med let tilgængelighed til alt dét, Bornholm kan og står for.

Vi har transformeret en traditionel campingplads til en camp med mulighed for meget mere end det traditionelle campingliv. Nordskoven er et sted at bo, at opleve, at blive udfordret og et sted til bare at være sammen i naturen.

Mange forskellige muligheder

Overnatning på Nordskoven er et møde mellem naturen og netop jeres behov for komfort, og derfor er overnatningsmulighederne på Nordskoven mange. Stemningsskabende store og veludstyrede glampingtelte i små oaser rundt om på pladsen, en hyggelig miniby af røde træhytter med egne terrasser, store plæner med rig mulighed for slå eget telt op – eller sågar tage en nat i hængekøje under trækronerne i vores Hikers Corner.

Nordskoven er også den oplagte base for outdooroplevelser på cykel, til trætops, til havs, på søen eller i klipperne for familien på sjov eller gruppen som vil udfordres – eller bare hygge ved de store bålpladser rundt om pladsen.

Lige ved skov og strand

Nordskoven har med sin placering på kanten af skov og strand kombineret med den naturlige indretning, en særlig forudsætning for at forene komfort og bekvemmelighed med naturens nærhed og ærlighed.

Det vi vil med Nordskoven understreges af en gennemgående grøn og bæredygtig bevidsthed og glade, positive budskaber på pladsen.
Sammen med vores nærværende og altid parate medarbejdere, har vi en ambition om at være tydelige i mødet med vores gæster – der skal mærke den hyggelige stemning skabt af aktiv afslappethed, knitrende bål og god mad og kaffe tilberedt med kærlighed.

Nordskoven er for alle - uanset hvilken ferie du ønsker

meter fra skoven

km fra Rønne

meter fra stranden

"I Farum Tennis Klub drog vi knap 40 deltagere afsted på træningstur til Bornholm. Her havde vi arrangeret overnatning på Nordskoven Strandcamping, hvor vi havde købt hytter og logi. Det var den helt perfekte pakkeløsning for os, for vi skulle ikke bekymre os om hverken mad eller andre praktiske ting - alt var skræddersyet i den pakke, vi havde købt. Dertil havde vi også tilkøbt en aktivitetspakke for vores spillere - det hyggede de sig meget med. Henrik får 5/5 stjerne for utrolig god service og fantastisk vært - alt kørte som smurt, og vi kunne sagtens lave små justeringer undervejs, så det passede med vores spilleres humør og øvrige tidsprogram. Supernemt og overskueligt som forening at booke overnatning her, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi slår et smut forbi Henrik og hans fine campingplads. TAK for et dejligt ophold!"

- Frederik Hausner Petersen, Farum Tennis Klub

Vi afholdte et stort familiearrangement hos Nordskoven Strand Camping, 15 voksne + det løse i børn, med to overnatninger i telt og mad over bål. Fornemt planlagt med opsat lejr ved ankomst, central bålplads, vildmarks spa, fakler og brænde ad libitum, alt sammen i vores eget hjørne af pladsen under store træer og en spytklat fra vandet. Stor tak til de nye ejere, Henrik og Mette, for at gøre vores årlige familietur til en mindeværdig én af slagsen.

- Thomas Kastberg Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev