Adventure Days

Dage med aktivitet, natur og samvær i højsædet

Er I til en dag med hyggelige og sjove timer, hvor I som familie og par får adgang til en bred palette af Outdoor aktiviteter. Her kan I dele jeres passion, jeres hobby og udforsk endnu uprøvede områder – og gør det sammen.

Vores Adventure dage i højsæsonen
Som en ny og fast del af højsæsonen, byder vi på 2 til 3 ugentlige Adventuredage med afsæt i Nordskoven og den dejlige natur omkring os.
Tirsdag, torsdag og lørdage i højsæsonen samt udvalgte dage i for- og eftersæson kan I få hele dage med oplevelser fra kl. 10 til ca. 16.30 om eftermiddagen. I betaler én pris pr. person, der giver adgang til alle de oplevelser og aktiviteter som netop den dag er på tapetet.

Vores Adventuredage er som alle andre ting der sker på pladsen af begivenheder åben for deltagelse fra hele Bornholm og alle der gæster Bornholm.

Adventuredage og deres indhold:
Oplevelserne er mange og kan f.eks. være: Trætopklatring, Kæmpegynge, Bueskydning med professionelle buer, Bush Craft, Bowcombat – hvor du kan få ram på mor og far, Guidet MTB ture i Nordskoven, SUP boards, Sit-on-top kajak, Bålmad og meget mere

Oplevelserne på den enkelte dag kan varierer afhængig af vejrforhold og vores mulighed for instruktør-kapacitet.

Prisen for deltagelse i en Adventuredag har vi gjort særlig attraktiv for trætopklatring og kæmpegynge 150,- og for følgende aktiviteter MTB, SUP, Professionel bueskydning, Bowcombat m.m. yderligere 100,- pr. person

Tilmeld dig vores nyhedsbrev