Praktisk

Sæson 2024

Vi overtog Nordskoven Strand Camping i 2021, og lavede en række forbedringer og tiltrængte ændringer igennem hele sæsonen. Dette arbejde har vi fortsat siden. Vi glæder os nu til at byde Jer velkommen til den fjerde sæson på Nordskoven fra den 26. april til 29. september.

Naturen, hyggen og den rolige atmosfære på pladsen er i fokus. Hjælp os med at passe godt på skoven og den skønne strand lige uden for døren. Nordskoven er en af landets bedst beliggende campingpladser, og I kan let nå Bornholms mange naturperler og attraktioner på både ‘gåben’, cykel og i bil.

Booking er nemt via online-booking. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, skriver du til os på info@nordskoven.dk – eller du kan ringe på 4020 3068. Det er også muligt at booke ved ankomst til pladsen i receptionen eller uden for åbningstiden via vores hjemmeside og online-booking.

Ankomst

I melder jeres ankomst i vores kombinerede Cafe og reception. Her hjælper vi dig med check-in og med at finde den bedste plads for jer. Vi hjælper også gerne med inspiration dit ophold på Bornholm.

Kommer du uden for vores åbningstid så giv os et kald på 4020 3068. Har du ingen reservation, kan du booke direkte på vores hjemmeside, via din mobil. Der vil være information ved receptionen.
Ved check-in får I en kode som skal bruge ved adgangsbommen, samt til adgang i servicebygningen og til brug for varmt vand i brusebadene. Husk at afregne forbrug inden afrejse.

For hytter og glamping-telte kan check-in ske fra kl. 16:00. Du er altid velkommen i vores café. Er du i eget telt, campingvogn eller autocamper, kan du checke ind fra kl. 08.00. Der er middagslukket kl. 12-14:00. Ankommer I sent - efter kl. 20:30 - så tag kontakt med os og vi finder en løsning.

Ankomst

I melder jeres ankomst i vores kombinerede Cafe og reception. Her hjælper vi dig med check-in og med at finde den bedste plads til jer. Vi står altid klar med inspiration til dit ophold på Bornholm.

Kommer du uden for vores åbningstid så giv os et kald på 4020 3068. Har du ingen reservation, kan du booke direkte på vores hjemmeside, via din mobil. Der vil være information ved receptionen.
Ved check-in får I en kode som skal bruges ved adgangsbommen, samt til adgang i servicebygningen og til brug for varmt vand i brusebadene. Husk at afregne forbrug inden afrejse.

For hytter og glamping-telte kan check-in ske fra kl. 16:00. Du er altid velkommen i vores café, hvis du kommer tidligere. Er du i eget telt, campingvogn eller autocamper, kan du checke ind fra kl. 08.00. I den absolutte højsæson kan der være en mindre ventetid. Der er middagslukket kl. 12-14:30. Ankommer I sent - efter kl. 20:30 - så tag kontakt med os og vi finder en løsning.

Afregning- og afrejsetidspunkt
Check-ud og afrejse skal ske senest kl. 10:00 for hytter og glamping telte, så vi kan gøre klar til de gæster, der skal overtage jeres feriebolig. Ligger du i eget telt, campingvogn eller autocamper, skal du være checket ud inden kl. 11.00. Har I lyst til at blive lidt længere, så snak med os det i receptionen.

Vær opmærksom på, at check-ud sker automatisk på afrejsedato, hvorefter adgangskoder bliver nulstillet.

Hund

Hunde er velkommen på Nordskoven. De skal holdes i snor, også ved campingvognen. Vi har en dejlig stor skov og strand som nabo, hvor du kan lufte de firbenede venner. Et lille gebyr følger jeres firbenede ven.

Affalds- og værdihåndtering

Vi skal alle sortere vores affald, også når vi er på camping. Når vi bor ude i naturen, som på Nordskoven, er vi tilmed helt tæt på årsagen til at gøre en ekstra indsats. Vi har valgt at gå foran og bidrage til at finde løsninger på sortering i op til 10 fraktioner for alle vores gæster. Det er ikke sikkert vi er i mål, så hjælp os med idéer til forbedringer af det vi har døbt “værdihåndtering” - stort som småt.

Tag børnene med i vores værdihåndteringscentral og få en sund snak om, hvorfor vi sorterer.

Spildevand og kemitoilet

Du kan tømme dit kemitoilet på bagsiden af hovedbygningens nordøstligste hjørne - se skilte. Spildevand fra køkken, håndvask og bruser skal tømmes på udslagspladsen lige syd for hytte 24. Udledning må naturligvis ikke ske direkte på jorden.

Rygning
Børn leger overalt på Nordskoven. Derfor skal al rygning ske i direkte forbindelse med din enhed og må selvfølgelig ikke ske indenfor i hytter eller telte. Ellers skal al rygninge ske udenfor pladsens område - se skilte.
Servicebygningen

Servicebygningen er åben hele døgnet. Vores familiebaderum i østfløjen har altid åbent, mens vores dame- og herreafdeling i vestfløjen kan være lukket udenfor højsæsonen

Vaskemaskine og tørretumbler

Vask koster 40,- pr. vask. Tørretumbler koster kr. 30 pr. tørring. Der betales med samme kode som til bom og varmt vand - vi afregner ved afrejse - go´ vask.

Biler og EL-biler

Der må være én bil pr. enhed på pladsen. På telt-området og ved Glampingteltene skal biler parkeres udenfor pladsen. Vi værner om roen på pladsen, særligt fra kl. 23.00 – 7.00, hvilket også gælder biler. Undtagelse er dog i de situationer, hvor I skal nå en tidlig morgenfærge.

El-biler kan oplades på pladsen. Vi har to ladestandere langs fællesbygningens nordside.

Bommen
Bommen er altid åben for udkørsel. Der henstilles til meget hensynsfuld kørsel, hvis I skal tidligt afsted. Fra kl. 07.00 – 23.00 er bommen åben for indkørsel. Udenfor dette tidsrum kan biler parkeres på gæsteparkeringen udenfor bommen.
Gæster

Gæster er hjertelig velkomne. Tag dig godt af dine gæster og vis dem til rette så de får nogle gode timer på Nordskoven. Ankommer dine gæster i bil, skal de anvende gæsteparkeringspladsen udenfor pladsen.

Du skal sige pænt farvel til dine gæster senest kl. 23.00 🙂

Støj

Nordskoven er en hyggelig og atmosfærefyldt del af naturen med plads til alle. Så vis hensyn og tænk på naboerne. Kl. 22.00 dæmper vi aktivitetsniveauet og mellem kl. 23.00 og kl. 07.00 skal vi alle leve op til skoven dybe stille ro:-)

Brandsikkerhed (VIGTIGT)

HUSK, der SKAL altid være 3 meters afstand mellem enheder (campingvogne, telte eller autocampere). Er du i tvivl så spørg os til råd. Det er vores pligt at bede jer flytte vogn eller telte, der ikke opfylder brandsikkerheden.
Vær opmærksom på, at hvis du placere dig med for stor afstand til naboen, kan det forhindre muligheden for at placere andre gæster. Så 3 meter, hverken mere eller mindre 🙂

Vigtigt telefonnummer
Uden for åbningstid kan I altid få fat på os igennem følgende nødtelefon.: +45 40 20 30 68

Tilmeld dig vores nyhedsbrev