Café og mad

Fokus på kvaliteter og lokale produkter fra Bornholm

Café Nordskoven har sin helt egen personlighed. Ligetil, med en uhøjtidelig stemning og med ambitioner om kvalitet og selvfølgelig fokus på lokale produkter fra Bornholm. Vi har udeservering i eftermiddags- og aftensolen på terrassen og indenfor enkelte pladser i hyggelige og uformelle rammer. Du er selvfølgelig også velkommen til at gribe din kop og finde en plads rundt om et vores lejrbål, som vi typisk har tændt hver aften inde i vores gård.
Det betyder meget for os, at kunne give jer en personlig betjening og at det er nemt at få information og hjælp – og selvfølgelig også friske forsyninger.

Caféen byder altid på god kaffe, iskolde øl, et godt glas vin eller most, og så selvfølgelig lækre is fra Bornholms Ismejeri.
Som gæst kan du altid købe morgenbrød til at tage med tilbage til dit telt eller din hytte; giv os evt. et praj om det ved check in.

I weekends hele sæsonen og hver dag i højsæsonen kan du vælge at indtage Nordskovens Lille Morgenmad i caféen, som består af skyr/yoghurt med müsli, brød med forskelligt pålæg, samt en stor kop kaffe eller te.

Om eftermiddagen har vi som regel et lille udvalg af sandwich, en kage til kaffen, og du har også mulighed for at lave dine egne pandekager over bålet, eller måske poppe egne popcorn – vi hjælper med bål og grej, og du klarer resten.

NYT NYT NYT
I højsæsonen tilbyder vi her i sommeren 2022 mulighed for at købe aftensmad i caféen hver tirsdag, torsdag og lørdag aften. Der vil være én menu og med et vegetarisk alternativ.
Menuen veksler mellem en god byg-selv burger fra grillen og en bålbagt kartoffel, tapas med brød, lasagne og salat, Nordskoven-Gryde med ris – og så kan vi også finde på at fyre op i vores stenovn og bage lækre pizzaer.

Alt sammen kan købes i caféen på dagen eller bestilles inden. I bestemmer selv om maden er ‘to stay’ eller ‘to go’- og selvfølgelig er vi klar med kolde drikkevarer og is til dessert 😊

Udover mad og drikke, er det også i caféen, at du kan leje cykler – og på sigt også en havkajak. Følg med, vi laver hele tiden nye ting….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg @nordskoven på Instagram