Café og mad

Café, Sam´s bar og live musik i gårdhaven

Vi har fokus på kvalitet og lokale produkter fra Bornholm

Café Nordskoven har sin helt egen personlighed. Ligetil, med en uhøjtidelig stemning og med ambitioner om kvalitet og selvfølgelig fokus på lokale produkter fra Bornholm. Vi har udeservering i eftermiddags- og aftensolen på terrassen og indenfor enkelte pladser i hyggelige og uformelle rammer. Du er selvfølgelig også velkommen til at gribe din kop og finde en plads rundt om et vores lejrbål, som vi typisk brænder både morgen og aften inde i vores gårdhave – Hesteskoen.
Det betyder meget for os, at kunne give jer en personlig betjening og at det er nemt at få information og hjælp – og selvfølgelig også friske forsyninger.

Caféen byder altid på god lokal kaffe fra Buchwald, iskolde øl fra Small Batch – adskillige på fad og mange flere på flaske. Et godt glas vin eller most, og så selvfølgelig lækre is fra Bornholms Ismejeri.
Som gæst kan du altid købe morgenbrød til at tage med tilbage til dit telt eller din hytte. Vi tilbyder også en lækker morgenmadstallerken fra kl. 08.00 – giv os gerne et praj om det ved check in.

I udvalgte weekends og særlige perioder som f.eks. Folkemødet kan du vælge at indtage Nordskovens Lille Morgenmad i caféen, som består af skyr/yoghurt med müsli, brød med forskelligt pålæg, blødkogt æg, samt en stor kop kaffe eller te.

Om eftermiddagen har vi som regel et lille udvalg af sandwich, en kage til kaffen, og du har også mulighed for at lave dine egne pandekager over bålet, eller måske poppe egne popcorn – vi hjælper med bål og grej, og du klarer resten.

Aftensmad hver aften
I højsæsonen tilbyder vi  mulighed for at købe aftensmad i caféen. Der vil være én menu og ofte med et vegetarisk alternativ. Servering sker i et tidsrum fra typisk kl. 18.00 og 1 time frem i vores hyggelige Hestesko ved bål og ofte levende musik. 
Menuen veksler mellem en god byg-selv burger fra grillen og en bålbagt kartoffel, hjemmelavet vikingegryde, Dhal,  lasagne og salat, Nordskoven-Gryde med ris – og så kan vi også finde på at fyre op i vores stenovn og bage vores lækre pizzaer.

Alt sammen kan forudbestilles i caféen på dagen eller bestilles inden. I bestemmer selv om maden er ‘to stay’ eller ‘to go’- og selvfølgelig er vi klar med kolde drikkevarer fra Sam´s Bar og lækker lokal is til dessert 😊

Udover mad og drikke, er det også i caféen, at du kan leje cykler, SUP´s, Sit-on-top kajak og meget andet. Følg med, vi laver hele tiden nye ting….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev