Lejrskole

Lejrskole på Nordskoven

Oplev fællesskab og hygge på Bornholm. Vi har det perfekte spot til jeres Camp. Sol, strand, skov og masser af muligheder for aktiviteter – både hos os og på hele Bornholm. I kan uden problemer gå fra færgen og op til Nordskoven på kun 20 minutter. Vi henter gerne jeres bagage ved færgen.

Vi hjælper jer også med at sætte et program sammen for nogle skønne dage på vores dejlige ø.

Med en Camp på Nordskoven får I en beliggenhed helt ned til stranden, tæt på den nordlige del af Rønne by.

Antoinette Strand, en af øens fineste sandbadestrand, som er en lang populær badestrand der bugter sig flere hundrede meter langs kysten. Fra Nordskoven Strand Camping er der skov helt til Hasle. En af Danmarks smukkeste cykelruter strækker sig fra Nordskoven op langs Bornholms Vestkyst, forbi Ringebakkebruddene, Hammershus og videre op til Hammerknuden. Cykler kan I leje hos os i forskellige afskygninger.

Selve Nordskoven Strand Camping byder på mange hyggelige rammer og faciliteter. Vi kan skabe en unik lejrstemning på pladsen og netop en der er tilpasset jeres gruppe og størrelse. Vi kan sørge for bål, adventure aktiviteter af mange forskellige slags samt vildmarksbad og saunagus i vores sauna-telt. .

Bookinger for 2024 er godt i gang. Send os en mail eller ring 4020 3068 med jeres ønsker så vi sammen kan sammensætte et program til jer. Vi vender hurtigt tilbage med en samlet pris på opholdet.

Priser 2024 pr. person pr. dag (ved mindst 15 personer og minimum 3 overnatninger):

Ophold uden forplejning inkl. strøm pr. person kr. 150,- dkk

Vi kan tilbyde helt eller delvis forplejning, eller bålaften hvor I selv tilbereder maden.

Vi tilbyder også en bred vifte af Adventure oplevelser fra klippeklatring til guidede ture på MTB eller måske et battle med Bow-Combat til musikken fra Hunger-games.

Obligatorisk slutrengøring pr. person 75,- dkk.

Der skal IKKE beregnes forbrug til varmt badevand.

Prisen gælder udenfor sommersæson – kontakt os altid for et godt tilbud til netop jeres behov.

Vi glæder os til at byder jer velkommen til Bornholm og lover jer mange gode natur oplevelser med hjem i bagagen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev