Camp Retro

En helt særlig overnatningsform

Vi startede sidste år med et sjovt projekt – ombygnings af 4 små veteranvogne til en helt særlig overnatningsform for 2 personer på tur. Vi har haft alt ude og renoveret vognene – indsat et godt sovemiljø, hyggeligt siddemiljø og køleskab, elkoger og kaffemaskine samt bestik og service.

Madlavning forgår i fælleskøkkenet:-)

Vilma

Vilma er opkaldt efter vores søde medarbejder i 2023, der ompolstrede hynderne i den lille hyggelige vogn. Her er en helt særlig atmosfære og lige det man har brug for når man er på tur. Egen lille terrasse, bålsted med de fire andre vogne og så er det en fordel hvis man ikke er længere end 186 🙂

Pam

Pam er lidt større end Vilma, og er fremfor alt dekoreret i helt andre farver. Er du til de orange og varme farver er Pam lige noget for dig. Her god plads, også hvis du er længere end 186 🙂 Pam er opkaldt efter vores gode venner Peter og Annemette, der hjalp os med at få hende til at shine igen:-)

Andrea

Andrea er næsten færdig – og klar til den kommende sæson 2024. Opladt efter vores søde frivillige møbelpostre, der har tilført det lille hjem charme og særlig hygge:-) Billeder på vej!

Rosita

Rosita er en sød ældre vogn med runde hjørner og sin helt egen stil – billeder på vej:-)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev