Servicebygninger

Flotte og velfungerende fællesfaciliteter

Vores fællesfaciliteter på Nordskoven er faktisk et kapitel for sig. Ganske usædvanligt for en campingplads, består de af en samlet bygningsmasse, der ovenikøbet er tænkt, designet og udviklet som et helstøbt enhed.

Så selvom det er opført tilbage i de sidste år af de glade 60´ere, så står de flotte, velfungerende og med masser af atmosfære. Naturligvis er interiøret fornyet indtil flere gange i løbet af de mere end 50 år de gode bygninger har bag sig.

De i alt 7 fællesbygninger er konstrueret så de sammen udgør en hestesko. Og netop i hesteskoen er der altid hyggeligt. Der er læ og udendørs muligheder for madlavning over bål, grill (gas eller kul) – det hele er til fri afbenyttelse. I Hesteskoen er der i sæsonen en række arrangementer for hele familien med go´ mad og stemningsfuld musik i det store Tentipi-telt.

Ankomst

I melder jeres ankomst i vores kombinerede Cafe og reception. Her hjælper vi dig med check-in og med at finde den bedste plads for jer. Vi hjælper også gerne med inspiration dit ophold på Bornholm.

Kommer du uden for vores åbningstid så giv os et kald på 4020 3068. Har du ingen reservation, kan du booke direkte på vores hjemmeside, via din mobil. Der vil være information ved receptionen.
Ved check-in får I en kode som skal bruge ved adgangsbommen, samt til adgang i servicebygningen og til brug for varmt vand i brusebadene. Husk at afregne forbrug inden afrejse.

For hytter og glamping-telte kan check-in ske fra kl. 16:00. Du er altid velkommen i vores café. Er du i eget telt, campingvogn eller autocamper, kan du checke ind fra kl. 08.00. Der er middagslukket kl. 12-14:00. Ankommer I sent – efter kl. 20:30 – så tag kontakt med os og vi finder en løsning.

Reception og café
I den første bygning møder i vores kombinerede café og reception, hvor vi står klar til at hjælpe jer med alt det vi kan og gerne lidt mere til 🙂
Dame- og herreafdeling
I vestfløjens øvrige to bygninger, er der henholdsvis dame- og herreafdeling. En klassisk indretning med både håndvaske, separate brusekabiner, samt toiletter. I hver afdeling er der stort bad/toilet med brus, som er velegnet til handicappede.
Familiebadeafdeling
I østfløjen finder i 4 familiebaderum med toilet. 4 toiletrum med håndvask. Særskilt handicaptoilet og bad. I bygningens anden ende finder i et hyggeligt pusle- og baderum til de helt små.
Fælleskøkken

Vore køkken står helt klassisk og autentisk med stilen fra 60´erne. Meget velfungerende og rummeligt med gasblus, ovne, mikrobølgeovn, fryser og køleskabe til fri afbenyttelse. De lange stålborde skaber idéelle forhold til selv større kulinariske udfoldelser. I køkkenet finder I det meste udstyr, ellers spørg os i receptionen.

Vaskeri
Vi har et velfungerende vaskeri med 2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler. Forbruget betales med din personlige kode, der også gælder til varmt brusevand. Husk selv at medbringe vaskepulver..

Tilmeld dig vores nyhedsbrev