Skonnerten Freia

Det er nu lykkes at få et klenodie fra Dansk skibsbygningskunst bragt tilbage til fødeøen Bornholm. Den mere en 125 år gamle nittede stål-skonnerten Freia er kommet hjem og ligger nu i Hasle havn. Vi skal nu sammen her på Bornholm tage os af det gode skib, og sørge for at hun får en god, tryg og værdigt  pensionisttilværelse.

Følg med på skonnertens facebook side – her bliver aktiviteterne slået op. Vi har i øjeblikket arbejdslørdage, cirka hver lørdag og mødes om onsdagen i Hasle gamle bytrådssal onsdage med 14 dages mellemrum.

Vigtigt er det at I skynder jer at melde jer ind i Freias Venner – det er MEGET vigtigt for at projektet lykkes. Vi skal bevare dette Bornholmske IKON og alle kunne nyde godt af skønne sejlturer langs Bornholms kyster. Da Freia er et foreningsskib, SKAL du være medlem af foreningen for at kunne komme med ud på sejladser.

Vil du lege med og bidrage til projektets realitet, på den ene eller anden vis, så udfyld tilmeldingskuponen nedenfor, eller/og, tag fat i Henrik på mobil nr. 2830 3173 eller mail på info@nordskoven.dk.

VI HAR BRUG FOR DIN OPBAKNING – Det gode skib ejes af den almennyttige forening “Freias Venner”. Når du tegner et personligt medlemsskab, så er du med til at bakke op, men hæfter KUN med dit kontingent og ikke andet. Medlemsskabet følger kalenderåret. Ekstra støttemedlem kan på samme husstand tegnes for kr. 100,-. Navn på ekstra medlem skrives under adressefeltet nedenfor. Ønsker du sejladsen med i pakken som støttemedlem, så er prisen kr. 350,- for et ekstra medlem i husstanden.

TAK FOR DIN OPBAKNING – beløbet bliver opkrævet når du har indsendt dine oplysninger nedenfor.

VIL DU STØTTE SOM VIRKSOMHED – så tag kontakt til Henrik på 28303173.

FØLG os på facebook “Skonnerten Freias Venner”

Hjemmeside: Skonnertenfreia.dk

 

Meld dig ind i støtteforeningen Freias Venner og få ubegrænset adgang til sommerens mange sejladser  for kun 500 kr.

    Meld dig ind i støtteforeningen Freias Venner for kun 250 kr.

    (Skal først betales når skibet er landet på Bornholm)

      Tilmeld dig vores nyhedsbrev