Naturen som camp og faglig ramme

Er I klar til at efterlade stiletterne og jakkesættet hjemme i garderoben og tage det vigtige med på camp, jeres hjerte, sanser og hoved. Er I trætte af hvide og uinspirerende møde- og konferencelokaler, så har vi en særlig version af naturen som en effektfuld venue for jer. Alle erfaringer viser, at dét man får med sig hjem fra en proces, hvor man har været i bevægelse i naturen og fået stimuleret sanserne, er på et markant højere niveau – så jeres valg af rammer har stor indflydelse på det I får med hjem.

Om I er en ledergruppe på 8 der skal igennem en faglig proces eller en afdeling på 22 der skal rystes sammen, så kan vi indrette en version af Nordskoven og den Bornholmske natur som jeres personlige Camp.

Vi har med Bornholm Outdoor vores eget team som kan stå for alt fra nydelse, oplevelser og action. Vi er her meget optaget af at skabe en ramme for jer, hvor alle deltagere føler sig set, og godt tilpas. Det er ikke alle der synes om at klatre på klippevægge og ikke alle der føler sig tilpas på stranden på en yoga-måtte. Vi gør derfor meget ud af at stille alle gode muligheder til rådighed for jer.

Vi er selv erfarne konsulenter og har en lang rejse bag os, hvor netop den positive effekt af at koble forløb og processer med naturens virkemidler, står som en markant fælles erfaring. Vi ser med Nordskoven muligheden for at tilvejebringe den særlige opskrift af naturens effektfulde rammer for faglige grupper i forskellige størrelser og med forskellige behov. Vi ved at der samtidig med naturens rammer skal være udstyr klar der bare fungere – vi har derfor kufferter med alt kreativt udstyr til professionelle proceshåndtering.

Har I brug for assistance til mere end rammer, oplevelser og god mad, så er vi også klar på at byde ind med fagligt indhold og proceshåndtering. Vi er f.eks. selv i færd med den grønne omstilling af Nordskoven som et lille minisamfund, der skal transformere sig efter nye cirkulære principper.

Aftenstemning i Marokkolejr

Inspiration til turen

Nordskoven er for alle - uanset hvilken ferie du ønsker

meter fra skoven

km fra Rønne

meter fra stranden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev