Skonnerten Freia

Vi er sammen med en række gode kræfter i færd med et meget spændende projekt. Vi arbejder for at få et klenodie fra Dansk skibsbygningskunst bragt tilbage til fødeøen Bornholm. Den mere en 125 år gamle nittede stål-skonnerten Freia skal hjem og her have et aktivt pensionistvirke.

Vi skal bevare dette Bornholmske klenodie og alle kunne nyde godt af skønne sejlturer langs Bornholms kyster. Da Freia er et foreningsskib, skal du være medlem af foreningen for at kunne komme med ud på sejladser.

Efter alt at dømme kan vi forvente at se hende i løbet af den første halvdel af juni måned 2022. Der er meget arbejde, mange muligheder og en fabelagtig god historie forbundet med det gode skib. Netop nu får hun masterne på efter 2 års corona-pause.

Den første store rolle på Bornholm er til Folkemødet, hvor det gode skib skal være base for Danmarks Naturfredningsforening og 7 andre NGO´er.

Vil du lege med og bidrage til projektets realitet, på den ene eller anden vis, så meld dig ind i vores nye forening eller/og, tag fat i Henrik på mobil nr. 2830 3173 eller mail på info@nordskoven.dk.

VI HAR BRUG FOR DIN OPBAKNING – Det gode skib ejes af den almennyttige forening “Freias Venner”. Her kan du tegne et personligt medlemsskab, så du kan komme med ud at sejle. Du kan tegne det med en sejltur inkluderet i prisen eller alene som et støttemedlemsskab, der giver dig adgang til at købe en billet på et senere tidspunkt.

TAK FOR DIN OPBAKNING – beløbet skal først indbetales når skibet er kommet hjem til fødeøen.

VIL DU STØTTE SOM VIRKSOMHED – så tag kontakt til os, vi har flere

 

Meld dig ind i støtteforeningen Freias Venner og få en solnedgangstur med for kun 500 kr.

(Skal først betales når skibet er landet på Bornholm)

    Meld dig ind i støtteforeningen Freias Venner for kun 250 kr.

    (Skal først betales når skibet er landet på Bornholm)

      Tilmeld dig vores nyhedsbrev