Vi åbner vores dejlige base for grøn ferie direkte i Bornholms skønne natur igen fra 25.04.24

– Du kan booke allerede nu!

 

I kan allerede nu booke ferie og ophold på vores dejlige plads som I finder midt i skovbrynet, et stenkast fra sandstranden og små tre kilometer fra færgelejet i Rønne by. I kan uden problemer nå os både med og uden bil. Hele herligheden er sammenstøbt af fem ildsjæle der, sammen med vores Camp Crew, hver især har et særligt tilhørsforhold og kendskab til øen.

Sammen brænder vi for at skabe unikke rammer for jeres ferie med fokus på naturen, oplevelser og det udendørs liv.

– Så søger I et sted, der sætter samvær og nærvær højt, så har I ramt plet.

Vi åbner for sæsonen d. 25. april og frem til og med 29. september 2024.

 

Nordskoven er for alle - uanset hvilken ferie du ønsker

meter fra skoven

km fra Rønne

meter fra stranden

"I Farum Tennis Klub drog vi knap 40 deltagere afsted på træningstur til Bornholm. Her havde vi arrangeret overnatning på Nordskoven Strandcamping, hvor vi havde købt hytter og logi. Det var den helt perfekte pakkeløsning for os, for vi skulle ikke bekymre os om hverken mad eller andre praktiske ting - alt var skræddersyet i den pakke, vi havde købt. Dertil havde vi også tilkøbt en aktivitetspakke for vores spillere - det hyggede de sig meget med. Henrik får 5/5 stjerne for utrolig god service og fantastisk vært - alt kørte som smurt, og vi kunne sagtens lave små justeringer undervejs, så det passede med vores spilleres humør og øvrige tidsprogram. Supernemt og overskueligt som forening at booke overnatning her, og det bliver bestemt ikke sidste gang, at vi slår et smut forbi Henrik og hans fine campingplads. TAK for et dejligt ophold!"

- Frederik Hausner Petersen, Farum Tennis Klub

Vi afholdte et stort familiearrangement hos Nordskoven Strand Camping, 15 voksne + det løse i børn, med to overnatninger i telt og mad over bål. Fornemt planlagt med opsat lejr ved ankomst, central bålplads, vildmarks spa, fakler og brænde ad libitum, alt sammen i vores eget hjørne af pladsen under store træer og en spytklat fra vandet. Stor tak til de nye ejere, Henrik og Mette, for at gøre vores årlige familietur til en mindeværdig én af slagsen.

- Thomas Kastberg Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev