Kom til Folkemøde – et demokratisk dialog-marathon

Også her er Nordskoven en behagelig og bekvem base i forbindelse med de intensive dage fra torsdag til søndag i uge 24. Nordskoven ligger lige ved hovedfærdselsåren til Allinge med shuttlebusser kørende i pendulfart. Vi kan hjælpe jer med at danne jeres egen lejr i hytter, glampingtelte eller måske jeres egne telte. I år har vi som noget nyt vores Retro Camp – 4 hyggeligt renoverede veterancampingvogne med behagelig sovemiljø for 2, siddehjørne, strøm og køleskab. Morgenmad kan tilkøbes, og privat shuttelbusforbindelse i el-bus kan nu også bestilles i år, hvis i bor på Nordskoven.

I Nordskoven nyder vi skovens dybe stille ro, og den kan I få glæde af ovenpå en travl folkemødedag. På pladsen er der tændt mange bål i Folkemøde-dagene, som forbinder mennesker på tværs med en stille summen og snak om dagens oplevelser.

OM FOLKEMØDET Folkemødet finder sted hvert år i uge 24 i Allinge på Bornholm. Her dyrker vi den demokratiske samtale og mindsker afstanden mellem borger og beslutningstager. Folkemødet er en fysisk ramme og en demokratisk ambition, som medskabes af hundredevis af organisationer, foreninger, partier og virksomheder. På Folkemødet hylder vi det danske demokrati og fællesskab. Det gør vi i den smukke havneby Allinge, hvor der debatteres, synges og samtales i telte, på skibe, i restauranter og caféer, på klipperne og under åben himmel. Disse dage om året omdanner vi Allinge til Danmarks politiske centrum, hvor borgere møder beslutningstagere. I løbet af Folkemødet samler vi mennesker i alle aldre der lytter, taler og bliver klogere på hinanden. Folkemødet bliver til i samarbejde med foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier.

Formålet med Folkemødet Det primære formål med Folkemødet er at styrke det danske demokrati ved at mindske afstanden og øge tilliden mellem borgere og beslutningstagere. Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Åbne events Det er en dansk tradition, at demokratiet er for alle, der ønsker at være med. Denne tradition er grundstenen i Folkemødets koncept. Derfor har alle lovlige danske organisationer, foreninger, virksomheder mm. samt private, der lever op til Folkemødets principper for events, mulighed for at blive optaget i Folkemødets program. Alle events skal være åbne for alle. Taler på Hovedscenen Folketingets partier råder alle over 30 min. på Hovedscenen på Cirkuspladsen i løbet af Folkemødet. Her afholdes de traditionsrige partiledertaler. Se mere på https://folkemoedet.dk/